Dankort + VISA/Dankort MobilePay VISA Electron Mastercard VISA JCB Diners Forbrugsforeningen

Min passion for garn

oprettet d.

Min passion for garn

Dette er mit første indlæg på min helt nye blog, og jeg har besluttet mig for at fortælle dig, hvem jeg er og hvad jeg brænder for.

 

Jeg er indehaver af Englegarn, strik- og hækledesigner, forfatter og underviser i strik og hækling. Englegarn er både min webshop og mit eget garnmærke af samme navn. Dette er det rent formelle, men først og fremmest er jeg et menneske, der brænder for kreativitet.

 

Jeg har altid brændt for at skabe noget med mine hænder. Det at fordybe mig i form, farver og mønstre – at ændre, tilføre og skabe nyt, er det, som giver mening for mig og der, hvor jeg virkelig føler, at jeg lever.

 

Sådan blev Englegarn til

Oprindeligt er jeg uddannet lærer og har undervist i mange år. Men i sommeren 2009 var jeg på ferie i Tisvildeleje. Der var fornylig åbnet en ny og hyggelig garnbutik: Uldpedulle. Måske kender du den? Indehaveren havde egne får og farvede selv garnet i de skønneste farver.

 

Hver dag i denne ferie måtte jeg lige ind forbi og kigge og få en lille snak. Det var så hyggeligt og skønt med garn og farver og lækre designs. Da jeg kom hjem fra ferie besluttede jeg at åbne min egen lille butik – dog kun på nettet, da jeg fortsat havde mit fuldtidsjob. Det blev starten på Englegarn.

 

Det er en del år siden nu og Englegarn har vokset sig meget større. De seneste 3 år har jeg været 100 % selvstændig, så du kan nok regne ud, at jeg valgte jobbet fra på et tidspunkt.

 

Det står Englegarn for

Fra starten har jeg ønsket at sælge garn og tilbehør i den bedre ende af skalaen. Navnet Englegarn er valgt ud fra, at alt garn i butikken, skal være dejligt blødt og samtidig så naturligt som muligt. I starten solgte jeg kun garn fra andre leverandører, men for nogle år siden valgte jeg også at få spundet mit eget garn, så jeg er med i processen fra start til slut.

 

Det er mit ønske

Mit ønske er, at butikken bliver ved med at have en størrelse, hvor jeg selv har føling med alt, hvad der foregår. Jeg har mødt alle mine leverandører og udvalgt særligt lækre produkter fra deres sortiment. Det er også mig, du får fat i, når du ringer – så jeg er sikker på, at du får den hjælp, du har brug for.

 

Jeg forsøger at have fingeren på pulsen, så jeg kan præsentere dig for de nyeste trends indenfor hækling og strikning – derfor kommer der hele tiden nye varer i butikken, mens andre skiftes ud.

 

Dette år kommer til at byde på masser af nyt for mig og for Englegarn

I september lancerer jeg et helt nyt garn: Englegarn Cashmere i 100 % ren cashmere. Garnet får jeg spundet på et lille familiedrevet spinderi i Piemonte i Italien. Sammen med garnet kommer Englegarns Baby Kollektion 2016 med masser af designs til de helt små i både strik og hækling.

 

I september holder jeg også workshops på Strik Bornholm og på Fanø Strikkefestival, hvor du også kan møde mig på min stand i Nordby.

 

I oktober udkommer min anden bog: Den Store Bog om Tunesisk Hækling Turbine Forlaget. I forbindelse med bogudgivelsen bliver der reception, workshops og andre spændende arrangementer.

 

Jeg håber du får lyst til at følge min nye blog, hvor jeg vil skrive om, hvad jeg laver, og hvor jeg også vil give dig masser af tips til strik og hækling.

De bedste hilsner Pernille Cordes

 

 

 

 


Kommentar(er) 18

  • Charlotte Jensen
    Charlotte Jensen

    Ihh, hvor du lyver - din forretning må absolut hedde englegarn fordi DU ligner en engel! Dejlig webbutik iøvrigt, og bestiller snart kittet caitlin cardigan. Skal lige være færdig med to andre projekter.

    Svar

  • Dorte Møller
    Dorte Møller

    Hej Pernille. Jeg sidder med din lækre Tunesisk hækling bog i hånden og GLÆDER mig til at komme igang. Jeg har ikke prøvet det før men har købt hakke nåle for flere år siden og håbet på at komme igang 🙂 Nu er det nu 🙂 Jeg skal lige spørge: er én firkant i diagrammerne både frem- og tilbagerækken? Skal man hækle farverne i farveskift på både frem- og tilbagerækken? Skal man altid kun trække garnet gennem 2 masker på tilbagerækken? Eller 3 eller 4? Tak hvis du vil hjælpe mig med dette 🙂 Venligst Dorte Møller

    Svar

  • Anne  Mette Budde
    Anne Mette Budde

    Kære Pernille Jeg har aldrig været i tvivl om at du virkelig brænder for dine ting, og det er så smittende. Sjovt at høre hvordan det hele startede. Jeg elsker hvordan denne verden af blogs, kurser, strikke cafeer, osv. dagligt inspirerer - og det er du en del af. Tak! Kh Anne Mette

    Svar

  • Pia Skoubo
    Pia Skoubo

    Kære Pernille. Tillykke med din nye blog som jeg kommer til at følge. Super god ide. Flot præsentation. Jeg vil i den grad glæde mig til at dit nye cashmere garn kommer. Vi er mange som elsker gode garner. Er selv glad for dit merino fine og lace garnerne. Tænker om du også kommer til at lave opslag mht lace teknikker/strikkeskole til os som ikke er på facebook? Mange hilsnrr Pia.

    Svar

    • Pia Skoubo
      Pia Skoubo — (Administrator)

      som kommentar til af Pia Skoubo

      Kære Pia

      Tusind tak. Jo, det kan du tro. Jeg lægger det også her på bloggen.

      Grunden til at jeg bruger Facebook, er at det er så nemt for alle deltagere at skrive med hinanden og dele billeder osv. Så der bliver en rigtig god dynamik og et fællesskab omkring projekterne.

      De bedste hilsner Pernille

       

      Svar

  • Marianne Sonne
    Marianne Sonne

    Kære Pernille, Dejligt at kunne følge dig også på din blog. Vil glæde mig til at stifte bekendskab med de nye garner. Held og lykke Kh Marianne

    Svar

    • Marianne Sonne
      Marianne Sonne — (Administrator)

      som kommentar til af Marianne Sonne

      Kære Marianne

       

      Tusind tak. Jeg glæder mig også til at få det nye garn lanceret.

       

      De bedste hilsner Pernille

      Svar

  • Ingrid
    Ingrid

    Til lykke. Jeg er ikke på facebook, men vil følge dig på newsletters og din side. Det er lækkert og inspirerende ud. Helt sikkert, at englegarn skal prøves -til voksenmodeller.🇩🇰😃

    Svar

    • Ingrid
      Ingrid — (Administrator)

      som kommentar til af Ingrid

      Kære Ingrid

      Mange tak. Det lyder godt, at du vil prøve Englegarn. Det er meget blødt og lækkert.

      KH Pernille

      Svar

  • Elna
    Elna

    Tillykke, Pernille

    Svar

  • Sigrid
    Sigrid

    Selvfølgelig følger jeg med her på kanalen. Glæder mig til at mærke dit nye garn - måske skal jeg strikke noget her i sommer?

    Svar

  • Dorthe liljegreen
    Dorthe liljegreen

    Glæder mig til at se det nye garn, det lyder spændende.

    Svar

    • Dorthe liljegreen
      Dorthe liljegreen — (Administrator)

      som kommentar til af Dorthe liljegreen

      Kære Dorthe

      Tak skal du have. Ja, det nye cashmere garn er superlækkert. Jeg er netop i gang med at designe opskrifter i det.

      KH Pernille

      Svar

  • Inger Tingskov
    Inger Tingskov

    Jeg vil glæde mig til at følge din blog. Det er altid spændende, at lytte til mennesker der brænder for noget. Jeg er selv startet med tunesisk hækling. Jeg nyder det meget, og har stor glæde af din bog om emnet. Jeg bruger i øjeblikket Merino fra englegarn. Det føles rigtig lækkert. Glæder mig til din nye bog.

    Svar

    • Inger Tingskov
      Inger Tingskov — (Administrator)

      som kommentar til af Inger Tingskov

      Kære Inger

      Tak skal du have - det lyder skønt at du vil følge bloggen. Og dejligt at du både kan lide min bog og mit garn :-)

      KH Pernille

      Svar

Skriv din kommentar