Dankort + VISA/Dankort MobilePay VISA Electron Mastercard VISA JCB Diners

Her kan du læse vores fulde handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

www.englegarn.dk v/ Pernille Cordes

CVR: 32424252

Enkeltmandsvirksomhed

Adresse: Fyrrevej 4, 3480 Fredensborg

Telefonnummer: 26 44 45 80

E-mail: info@englegarn.dk

 

Betaling

Alle priser hos Englegarn er angivet inkl. 25% moms (excl. fragt.) Priserne er dagspriser.

Betaling foregår under bestilling, og der kan betales med DANKORT, Visa/DANKORT, Mastercard, Maestro og Forbrugsforeningskort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Betaling kan også efter aftale foregå ved overførsel via kundens netbank. Varen sendes efter registrering af beløbet på vores konto. (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor)

Når du bestiller varer via vores hjemmeside, modtager du en e-mail med en kopi af bestillingen til information.

  • Dankort/VISADankort, eDankort og netbankoverførsel: Ingen gebyr.
  • VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro: 1,25%, min 0,70 DKK pr. Transaction.
  • International Bankoverførsel : Transaktionsgebyr 30 DKK.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem wannafind.dk's betalingsgateway, der er godkendt og PCI certificeret af Fort Consult. Systemet benytter udelukkende krypteringsnøgler leveret af Verisign til udveksling af kortoplysninger mellem kunden og PBS.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

En netbutik har ingen adgang til dit oplyste kortnummer ved betaling, og har kun mulighed for at hæve det beløb du har angivet – eller mindre – kun een gang, og der er ingen mulighed for at hæve beløbet. Dit indtastede kortnummer bliver ikke gemt nogen steder efter transaktionen.

Der er strenge krav indenfor både etik og sikkerhed fra PBS for at man som netbutik kan få lov til at modtage kortbetaling over internettet.

Du kan anvende dit Forbrugsforenings kreditkort, som betalingskort i butikken og opnå 9% rabat på alle varer. Rabatten kommer kun til udbetaling, når betalingen sker med kortet.

 

Rabatten fratrækkes ikke på købstidspunktet, men fratrækkes på det månedlige advis fra Forbrugsforeningen. Rabatten fremgår derfor ikke af din ordreseddel men refunderes til dig direkte fra Forbrugsforeningen. Har du spørgsmål til dette er du velkommen til at kontakte os.

 

Fragt

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

Fragt i Danmark

Vægt

PostNord uden omdeling

PostNord med omdeling

0-2 kg

49 kr

65 kr

2-5 kg

48 kr

68 kr

 

OBS! Til hver forsendelse tillægges en vægt på 100 g til emballage og ekspedition

Fri fragt over 650 kr. uden omdeling / over 800 kr. med omdeling i Danmark

Shipping

Op til 1 kg

1 - 5 kg

Norge

190 dkr

275 dkr

Island

332 dkr

399 dkr

Færøerne

225 dkr

292 dkr

Deutschland pakke

 98 dkr

150 dkr

Sverige

122 dkr

164 dkr

Grønland pakke med skib

140 dkr

188 dkr

 

 Levering

Danmark: Vores leveringstid er ca. 1 - 3 hverdage

Sverige, Norge, Tyskland & Finland: Leveringstid ca. 6 - 8 dage

Island, Færøerne & Grønland: Leveringstid op til 27 dage. Vi benytter PostNord pakkepost med track & trace.

Vi sørger for levering med Post Nord til modtager.

Eventuelle toldgebyrer og andre gebyrer ved indførelse af textiler i ovennævnte lande

står før købers regning.

Your order will be shipped as a parcel.

The shipping charges does not include any customs or duty charges  that may be due in a particular country. englegarn.dk has no control over those charges and they are sole responsibility of the person placing the order.

 

 Fortrydelse

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Eksempelvis vores signerede bøger.
  2. Workshops og kurser er bindende ved tilmelding.
  3. Levering af magasiner.
  4. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium. Eksempelvis ved vores levering af opskrifter på PDF
  5. Ved køb af adgang til et af vores online kurser er der knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du kan kun fortryde, hvis du IKKE har taget dit kursus i brug inden for 14 dage efter købet. Du har taget dit kursus i brug, når du første gang logger ind og ser en af kursets videolektioner.

 

Hvordan fortryder du?

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail på info@englegarn.dk eller på telefon 26444580 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Inden udløb af fortrydelsesfristen skal du tilbagesende eller tilbagegive det modtagne til Englegarn, Fyrrevej 4, 3480 Fredensborg

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet det modtagne til postvæsenet eller anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til os. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til postvæsenet mv. med henblik på forsendelse.

Du skal selv betale omkostninger (porto/fragt) ved varens returnering til os.

Varen skal returneres til Englegarn, Fyrrevej 4, 3480 Fredensborg

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

 

Ekspeditionen fremmes hvis fyldestgørende informationer følger pakke, eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, fx forudgående korrespondance samt angivelse af kontonummer og bank, hvor til refusionen skal foregå.

Englegarn modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav. Workshops, der udbydes på en på forhånd fastsat dato er undtaget fortrydelsesretten, jf. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Defekt eller forkert vare

Hvis varen er defekt, transportskadet eller vi har leveret en forkert vare, bedes du snarest muligt kontakte os for at melde fejlen. Er der sket en fejl betaler Englegarn naturligvis returportoen.

 

Reklamationsret

Du har 1 års reklamationsret på varer købt hos Englegarn og er naturligvis i fuldt omfang som kunde dækket af mangelsreglerne i Købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Når du ønsker at reklamere over en vare, skal den indsendes til vores adresse: Englegarn, Fyrrevej 4, 3480 Fredensborg med tydelig beskrivelse af fejlen. Inden afsendelse, ret da gerne henvendelse på e-mail info@englegarn.dk

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Kontakt os inden du sender varer til reklamation. Nogle varer behøver du nemlig ikke returnere.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 62 DKK.

Farver i bøger og på skærmbilleder kan ikke gengives 100% korrekt, og der derfor kan opstå små farveforskelle i forhold til de virkelige varer. Dette falder ikke ind under reklamationsretten, men købet kan naturligvis fortrydes.

 

Personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os på englegarn.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos www.englegarn.dk v/Pernille Cordes og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 Direktøren for www.englegarn.dk v/Pernille Cordes har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 Den dataansvarlige på englegarn.dk er Pernille Cordes.

 Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 Oplysninger afgivet til englegarn.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 Som registreret hos www.englegarn.dk v/Pernille Cordes har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.englegarn.dk v/Pernille Cordes via e-mail info@englegarn.dk.   


Cookies

På englegarn.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.


Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på englegarn.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

 Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere englegarn.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Pernille Cordes på info@englegarn.dk eller telefon 26444580. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.


Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

Bestilling på e-mail eller telefon

Du er altid velkommen til at bestille på email: info@englegarn.dk eller på telefon: 26 44 45 80

 

Kundeservicepunkt

Du kan kontakte os på tlf.: 26 44 45 80 eller på mail info@englegarn.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen.

 

Send en mail når du fortryder eller reklamerer

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

 

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på englegarn.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.


Bestilling

På englegarn.dk kan du kun bestille varer via vores website eller pr. telefon. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du handler med englegarn.dk indgås aftaler på dansk.

Det er muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet.

 

Nyhedsbrev

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.

 

Her finder du vores fortrydelsesformular, som du kan anvende hvis du fortryder hele eller dele af dit køb.

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR ENGLEGARN (Kan også hentes her)
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende).

 

Til Englegarn

Fyrrevej 4

3480 Fredensborg

info@englegarn.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med
min købsaftale om følgende varer:

 

Bestilt den:


Modtaget den:


Forbrugerens underskrift:
Forbrugerens adresse:
Forbrugerens navn:

Dato:

Handelsbetingelserne er senest opdateret 28-06-2024