Dankort + VISA/Dankort MobilePay VISA Electron Mastercard VISA JCB Diners Forbrugsforeningen

Om Englegarn

Englegarn. For kvalitets- og stilbevidste.

 

Englegarn er et naturligt valg baseret på rene materialer og skånsom bearbejdning. Det bliver en livsstil, når du først har prøvet de kvalitetssikre garner, som med en lækker blødhed og lethed er både åndbare og yderst komfortable.

Vi designer med mennesket i fokus. Form og farver skal føles naturlige, så du føler dig hjemme og veltilpas i vores designs.

Vi sætter yndefulde detaljer sammen med stringente former i en moderne og stilren udtryksform, som passer ind i en moderne skandinavisk stil. Og vi har hjertet med i det hele. Det er en passion for os altid at skabe det ypperste, så vores kunder føler, at vores produkter er skræddersyede lige netop til dem.

 

 

Unikke designs

Stilfulde snit, naturlige materialer og særlig kvalitet. Det er i fokus når strik- og hækledesigner Pernille Cordes finder produkter, og når hun fordyber sig i den kreative proces og skaber de unikke designs, som er karakteristisk for Englegarn.

 

 

Små spinderier

Alle materialer er særlig udvalgt og produceret så skånsomt som muligt efter gamle klassiske metoder. Englegarns eget garnmærke bliver produceret på små familieejede spinderier i Danmark og Italien, hvor strik- og hækledesigner Pernille Cordes er med i hele processen lige fra at vælge tråd og farver og til produktet bearbejdes og pakkes til kunden.

 

 

Webshop, bøger og kurser

Englegarn er også en inspirerende webshop fyldt med opskrifter, kits, magasiner, bøger og meget mere. Vi har altid nyt at byde på og skifter løbende varesortimentet ud, så du finder nye impulser og de seneste trends hos os. Englegarn udgiver også egne bøger om tunesisk hækling og holder forskellige kurser og workshops.

 

 

Du kan læse mere om indehaver, Pernille Cordes, her!