Dankort + VISA/Dankort MobilePay VISA Electron MasterCard VISA JCB Diners Forbrugsforeningen

Lær løkkeopslagning

Løkkeopslagning er en nem måde at slå nye masker op på. Opslagningen bruges til at slå flere masker op i forlængelse af det strikkede fx til en forkant, en blonde, et knaphul eller lignende. Den bruges til at slå nye m op for enden af en pind – enten fra retsiden eller vrangsiden. Løkkeopslagning kan også bruges til raglanudtagninger.

Derfor er det fremragende at lære at strikke løkkeopslagning, så jeg har lavet en vejledning med billeder til dig på denne side. Uanset om du er nybegynder eller er øvet i at strikke kan du let følge med.

 

Hvordan strikker man løkkeopslagning?

Løkkeopslagning er en ligetil teknik, som du hurtigt kan mestre. Ønsker du at strikke løkkeopslagning, så følg bare trinene nedenunder, og du lærer nemt denne smarte strikketeknik.

Gentag trin 1 og 2 til ønsket antal masker. Vend, og strik over de nye masker.

Har du brug for at se processen, viser jeg forneden med billeder, hvordan du gør.

Trin 1

Hold garnet over pegefingeren, som skulle du strikke ret.

Trin 2

Vip din pegefinger mod dig selv, så garnet danner en løkke. Før højre p ind i løkken bagfra, og stram garnet op, så masken placeres på højre pind. Garnet ligger bagved løkken.

 

Her ses 4 nye masker:

Strik løkkeopslagning med produkter fra Englegarn

Hos Englegarn finder du masser af spændende produkter, uanset om du for fx leder efter flot garn, smarte strikkepinde, kreative strikkeopskrifter eller lærerige strikkebøger.

Som kreativ designer og ejer af Englegarn er jeg passioneret omkring strikning. Derfor sikrer jeg, at du kun kan købe produkter af høj kvalitet, når du handler ved Englegarn.  

Dertil brænder jeg for den kreative proces, hvilket afspejles i mine designs, hvor jeg især får inspiration fra skandinavisk stil.

Udforsk udvalget på siden, og find skønne redskaber til dine strikkeprojekter.