Fortrydelse & reklamation

Fortrydelsesret

Du kan fortryde den indgåede aftale efter Forbrugeraftalelovens §17. Du gøres udtrykkeligt opmærksom på, at fortrydelsesretten IKKE gælder for varer, der er taget i brug, hvis det efter varens art er åbenbart, at brugen medfører en formindskelse af varens salgsværdi. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes fra den dag, du har fået varen i hænde. 

Hvordan fortryder du


Inden udløb af fortrydelsesfristen skal du tilbagesende eller tilbagegive det modtagne til Englegarn, Prins Valdemars Vej 32, 2820 Gentofte. Det er en betingelse, at varen er i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Dette indebærer, at fortrydelsesretten bortfalder i tilfælde af bortkomst eller skade, som du er skyld i og som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet det modtagne til postvæsenet eller anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til os. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til postvæsenet mv. med henblik på forsendelse.

Du skal selv betale omkostninger (porto/fragt) ved varens returnering til os.
Varen skal returneres til Englegarn, Prins Valdemars Vej 32, 2820 Gentofte. Du kan også fortryde købet ved at undlade at modtage varen eller undlade at hente den på posthuset. 

Når varen er modtaget retur, vil det fulde beløb blive tilbageført til din bankkonto.
Ekspeditionen fremmes hvis fyldestgørende informationer følger pakke, eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, fx forudgående korrespondance samt angivelse af kontonummer og bank, hvor til refusionen skal foregå.

Englegarn modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav.


Defekt eller forkert vare

Hvis varen er defekt, transportskadet eller vi har leveret en forkert vare, bedes du snarest muligt kontakte os for at melde fejlen. Er der sket en fejl betaler Englegarn naturligvis returportoen.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret på varer købt hos Englegarn og er naturligvis i fuldt omfang som kunde dækket af reglerne i Købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Når du ønsker at reklamere over en vare, skal den indsendes til vores adresse: Englegarn, Prins Valdemars Vej 32, 2820 Gentofte med tydelig beskrivelse af fejlen. Inden afsendelse, ret da gerne henvendelse på e-mail info@englegarn.dk

Hvis du ønsker at returnere en eller flere varer kan du bruge denne formular.